project to comeproject to comeproject to comeproject to come
project to comeproject to comeproject to comeproject to come
project to comeSelect a Projectproject to comeproject to come
project to comeproject to comeproject to comeproject to come

Transformation

An awkward entry is transformed with a proposed ridge-spanning skylight combined with dramatic new details and materials.

Transformation

The new balcony proposes to update the entry with strong, contemporary lines and contrasting organic, stone columns to replace original, white picket railings and under-scaled wainscoting.

Transformation

An entry-side addition gives space for a new stair, opening the entry for arriving guests.


Transformation

The new hall uses a purposeful rhythm and procession that was missing in the original.

Transformation

A new stone fireplace anchors the vista from the entry hall, incorporating relics from antiquity in the mantle.